Фуршет
Додано: П'ят квітня 03, 2015 4:23 pm
Фуршет, -а, чол - розмовне (від французького fourchette - виделка) - прийняття, на якому подають легкі перекуски; перекуска, в часі якої запрошені накладають собі страви на тарілку з загального буфетного столу, і споживають їх не сідаючи на стілець.
Фуршет, що є різновидом банкету, з другої половини ХХ ст. став найпоширенішою формою представницьких заходів. Ним, як правило, закінчуються ділові переговори і підписання різних угод. Фуршетні столи зазвичай накривають після спільних заходів компаній та їх клієнтів, після презентацій і різних акцій.
http://www.udau.edu.ua/ua/news/nabuttya ... stolu.html
Фуршет, що є різновидом банкету, з другої половини ХХ ст. став найпоширенішою формою представницьких заходів. Ним, як правило, закінчуються ділові переговори і підписання різних угод. Фуршетні столи зазвичай накривають після спільних заходів компаній та їх клієнтів, після презентацій і різних акцій.
http://www.udau.edu.ua/ua/news/nabuttya ... stolu.html