Атовець
Re: Атовець
Гадаю, що мусимо нав'язати оте 'Учасник антитерористичної операції' до так званої АТО (а не війни - особисте), бо пересічний користач може нав'язати це до, скажімо, подій в російському Беслані, чи Ізраїльській Ґазі - а там 'атовець' достосувати не можемо.
Теоретично, звісно, так про будь-якого учасника будь-якої АТО можна сказати, але кажуть тільки про учасників усім нам відомих події на Сході України. Я б ще додав позначку розм.
Ще хочеться Наталочку почути, це ж вона цю тему завела.
Ще хочеться Наталочку почути, це ж вона цю тему завела.
Наталочка після -надцятьох спроб працювати у тандемі, махнувши рукою, мовчки здала позицію ( із жіночої логіки: марно, не перепреш ) і тихо почитує теми.Анатолій писав: Ще хочеться Наталочку почути, це ж вона цю тему завела.
А Домініку я довіряю. Знаю ж бо давненько.
Радьтеся.
Мушу зазначити, що АТО є питомо українською абревіацією - в інщих мовах так не скорочують. Тому, на мою думку, маємо це нав'язати до подій на сході України.Анатолій писав:Теоретично, звісно, так про будь-якого учасника будь-якої АТО можна сказати
Наталю, виходьте з партизанки, бо без Вас не дасть ся ради
Мене тут ніхто не чує. Тож я краще тихенько буду вас почитувати.I_Dominik писав:Наталю, виходьте з партизанки, бо без Вас не дасть ся радиАнатолій писав:Теоретично, звісно, так про будь-якого учасника будь-якої АТО можна сказати