Татуйовання
Татуйовання
Татуйо́вання, -ння, сер. Тривке зображення (візерунок, малюнок, напис і т. ін.) на тілі людини, зроблене наколюванням і втиранням під шкіру барвників; те ж саме, що й тату.
[1. Здалека бачите гарне, відслонене обличчя жінки, з цікавістю підходите, вже радієте в глибині душі, що ось нарешті зовсім зблизька побачите його, жінка наближається, ви вже ясно помічаєте повні, вишневі уста, татуювання на бороді й її лукаву усмішку, аж коли ваш погляд тільки раз майнув по її обличчю, кокетлива берберка вже насуває заслінку на соковиту губку, а потім поволеньки до самих куточків очей (Софія Яблонська, «Чар Марокко-3»). 2. Молодика з характерними татуйованнями незабаром затримали в барі (з інтернету).]
[1. Здалека бачите гарне, відслонене обличчя жінки, з цікавістю підходите, вже радієте в глибині душі, що ось нарешті зовсім зблизька побачите його, жінка наближається, ви вже ясно помічаєте повні, вишневі уста, татуювання на бороді й її лукаву усмішку, аж коли ваш погляд тільки раз майнув по її обличчю, кокетлива берберка вже насуває заслінку на соковиту губку, а потім поволеньки до самих куточків очей (Софія Яблонська, «Чар Марокко-3»). 2. Молодика з характерними татуйованнями незабаром затримали в барі (з інтернету).]
Востаннє редагувалось Чет липня 10, 2014 9:38 am користувачем Анатолій, всього редагувалось 1 раз.
Re: Татуйовання
Те ж саме, що й татуаж.
Татуаж це інше.Наталя писав:Те ж саме, що й татуаж.
Змінив на Тривке зображення (візерунок, малюнок, напис і т. ін.)...
Ну-ну.Татуаж це інше.
Розказуй мені байки.
Татуаж — це косметичне татуйовання. На сраці, наприклад, його не зображують. Іншими словами, будь-який татуаж — це татуйовання, та не кожне татуйовання — татуаж.Наталя писав:Ну-ну.Татуаж це інше.
Розказуй мені байки.
Я б щось сказала, але змовчу, всевидющий ти наш.На сраці, наприклад, його не зображують.
Додати й "те саме, що татуаж".
А або те ж, або те саме. Те ж саме казати нізя.
Зрасті, приєлі, чо це нізя?Наталя писав:Додати й "те саме, що татуаж".