Грюйєр чи грюєр?
Модератор: Анатолій
Грюйєр чи грюєр?
Це традиційний швейцарський твердий жовтий сир без дірок у вигляді величезних голів з темною скоринкою та приємним квітково-горіховим ароматом (фр. Gruyère). Виготовляють у Грюєрі, кантон Фрібур.
Назву продукту пишуть по-різному: і грюйєр, і грюєр. То як правильно?
Назву продукту пишуть по-різному: і грюйєр, і грюєр. То як правильно?
Re: Грюйєр чи грюєр?
грює
тихо сказав? грює
Думала, слабенько тицьнули по клавіатурі.
Грює??? А де "р" поділи?
Грює??? А де "р" поділи?
а я його не почув ну додайте ще "р". хай буде грюєр.
Ви ще спитайте, чому Парі Сен-Жермені (Paris Saint-Germain), а не Париж Сен-Жермен.
Ви ще спитайте, чому Парі Сен-Жермені (Paris Saint-Germain), а не Париж Сен-Жермен.
У Вас запитати? Боже збав. Я нині не в гуморі.Кувалда писав: Ви ще спитайте, чому Парі Сен-Жермені (Paris Saint-Germain), а не Париж Сен-Жермен.
А що робити тим, хто його чує?)а я його не почув
навіть не знаю, до кого звертатися, коли чується те, що не вимовляється
А може, це решта просто не чує . Цілком можливо, що хтось має ду-у-у-уже тонкий слух . як у сови, наприклад, або в кішки. От в останньої слух дуже тонкий, але вибірковий : якщо їй цікаві якісь звуки - чує, не цікаві - не чує
А може, це решта просто не чує . Цілком можливо, що хтось має ду-у-у-уже тонкий слух . як у сови, наприклад, або в кішки. От в останньої слух дуже тонкий, але вибірковий : якщо їй цікаві якісь звуки - чує, не цікаві - не чує
Та ну що Ви! Я про таке навіть не подумав Але тепер задумався
Варіянтів справді 2: або з "р", або без нього. І обидва можливі: як Парі і Париж. Тре’ вибирати
Варіянтів справді 2: або з "р", або без нього. І обидва можливі: як Парі і Париж. Тре’ вибирати