За кращий дизайн! Дайош юзабіліті!
Модератор: Анатолій
Re: За кращий дизайн! Дайош юзабіліті!
«Юзфул» теж од слова «use»...
Утворення таких слів у вкраїнській мові не притаманно.
Ніхто не знає стільки, скільки не знаю я.
Коли англійці вживають «Юзфул» основним є якраз "фул" що вказує на "Корисність".Усезнайко писав:«Юзфул» теж од слова «use»...
А у моєму варіянті акцент якраз на "Юз"!
Гаразд, яке значення цього слова?
Востаннє редагувалось Пон квітня 19, 2010 8:55 am користувачем Усезнайко, всього редагувалось 1 раз.
"Користувацькість" - "Зручність користування", тільки одним словом.Усезнайко писав:Гаразд, яке визначення цього слова?
Не знаю, як Вам, але мені покращення користувацькості якось не звучить. Покращення зручності використання — так, це по-перше. А по-друге, цього слова нема в українській мові.
Так. Немає.Усезнайко писав:Не знаю, як Вам, але мені покращення користувацькості якось не звучить. Покращення зручності використання — так, це по-перше. А по-друге, цього слова нема в українській мові.
А це створений відповідник до слова юзабіліті.
«використовність» — досить усталений і прямий переклад «usability»
Прямий, але, приміром, «покращена використовність» якось не так звучить, порівняно з англійським оригіналом.Andriy писав:«використовність» — досить усталений і прямий переклад «usability»
точно)Усезнайко писав:Прямий, але, приміром, «покращена використовність» якось не так звучить, порівняно з англійським оригіналом.
Вітання!
Колись я зробив дизайн головної сторінки для словника, який сьогодні можу запропонувати вам: http://vatamaniuk.livejournal.com/15622.html
Тож якщо вам це цікаво, напишіть.
Дякую.
Колись я зробив дизайн головної сторінки для словника, який сьогодні можу запропонувати вам: http://vatamaniuk.livejournal.com/15622.html
Тож якщо вам це цікаво, напишіть.
Дякую.