Бютівець
Re: Бютівець
А я чекала, допоки ти доточиш отой калькований хвіст від регіонала.в законодавчому, представницькому органі влади
Іншого не здужав придумати?
Повторюся востаннє: бютівець - це член українського політичного альянсу "Блок Юлії Тимошенко".
І припиняйте фантазувати.
І припиняйте фантазувати.
неєНаталя писав:А я чекала, допоки ти доточиш отой калькований хвіст від регіонала.в законодавчому, представницькому органі влади
Іншого не здужав придумати?
Навіть не мрій трактувати бютівця а-ля регіонала.
Хай там світ перевернеться.
Хай там світ перевернеться.
Агов! Андрію! Коли пишу в повідомлені "бютівець", слово підкреслює червоним і просить писати... путівець. Що за натяки? Хоч не путінець?
може ти не оновила словник? остання версія словника для firefox - 1.7.1, там бютівець є (хоча схоже доведеться на б'ютівець міняти :\)Наталя писав:Агов! Андрію! Коли пишу в повідомлені "бютівець", слово підкреслює червоним і просить писати... путівець. Що за натяки? Хоч не путінець?
А мені відповідає, що за моїм запитом нічого не знайдено
Так, не оновила. Але жодних замін: бютівець без апострофа.Andriy писав:може ти не оновила словник? остання версія словника для firefox - 1.7.1, там бютівець є (хоча схоже доведеться на б'ютівець міняти :\)
ось тут подумалося, адже пишемо БЮТ, а не БʼЮТ, тож якщо похідне слово від абревіатури без апострофа, можливо й бютівець мусить бути без?
чи є аналогічними ТЮГ - тюгівець/тʼюгівець?
чи є аналогічними ТЮГ - тюгівець/тʼюгівець?