На початку 2001 року автор цієї відповіді бачив як автор тих рядків пив коньяк особисто зі Соросом і брав у нього гроші. Тому я думаю це провокація• Другий факт. На початку 2001 року автор цих рядків разом зі своїм батьком, професором КНУ ім. Тараса Шевченка Олегом Вакуленком завітали до Василя Німчука в Інститут української мови, щоб підписати спільну проектну заявку. Василь Німчук саме пив коньяк разом з Олексою Біланюком – представником Американського фізичного товариства. Тому що пан Олекса привіз Василю Васильовичу з Америки 15000 доларів «для підтримки української мови». Сказав, що якщо «буде робота», то підкинуть іще грошенят. До речі, після розмови з паном Олексою Василь Німчук ту нашу заявку так і не підписав.
...все одно ділиться нею, тому що "інсайди" рулять.• Четвертий факт. Після лекції американського кінорежисера Бена Мозеса в офісі програми Фулбрайта в Києві 22 лютого 2018 року один з українських журналістів згадав про таке: на одному з заходів у Нью-Йорку якийсь американський багатій українського походження гордо заявив, що він доб’ється того, щоб уся Україна заговорила мовою діаспори. Автор усвідомлює, що ця інформація неповна і неточна, але
Дивно, мені один з українських журналістів розповідав, як йому один з українських мовознавців розповідав, що там якийсь там багатій чи що хз казав щось там про діаспору, як вона країну захопить чи шо. І це факт
Цікаво чиє, якщо теперішній ввів окремі риси, а наприклад "діаспорний" Шерех-Шевельов завжди писав, наскільки там все було на компромісах й нежиттєздатне, просто далі ще гірше пішло. Ну і всі знають, що це були комуністи і їхні методи управління, є ж детальні підбірки документів про цетрадиційно ідеалістичне сприйняття Правопису 1928 року
Цікаво, чому ви тоді так зосередилися саме на політичних діях і відверто чутках, якщо ви сильно за науковістьРозділяєте відповідальність за всі вчинені своїми кумирами навколоправописні акції – просимо дуже, чепчик вам у руки. А якщо ви переконані, що правописний процес повинен мати не політичну, а наукову складову, і що описані тут речі дискредитують учасників цього процесу і Україну в цілому – ласкаво просимо в опозицію.