Сторінка 2 з 2
Re: Закатывать
Додано: Нед листопада 17, 2013 2:42 pm
Наталя
А хіба прикметник консервний утворений не від консерви? Тоді той ключ саме для відкривання бляшаних консервних банок.
Re: Закатывать
Додано: Нед листопада 17, 2013 3:21 pm
Кувалда
от, наприклад: Как правильно выбирать закаточный (консервный) ключ
Re: Закатывать
Додано: Нед листопада 17, 2013 3:22 pm
Наталя
Як правильно вибрати ключ для консервування (або ж консервувальний ключ).
Re: Закатывать
Додано: Пон листопада 18, 2013 11:03 pm
sikemo
зразу опрацюймо і розкаточный ключ — той, що пивравляє погнуті кришки
Re: Закатывать
Додано: П'ят листопада 22, 2013 9:39 am
lelka
Консервувальний, на мою думку, не дуже підходить до ключа, бо насправді консервування здійснює не ключ, а людина. Тому запропонувала консервний. Що ж до ключа для відкривання, то, може, просто відкривачка?
Re: Закатывать
Додано: П'ят листопада 22, 2013 2:51 pm
Наталя
lelka писав:Тому запропонувала консервний.
Консервний - для консерв.
Re: Закатывать
Додано: Пон листопада 25, 2013 6:51 pm
sikemo
якщо не консервний, і не консервувальний то
консерваційний
ЗІ. закрутка — закру́тковий
Re: Закатывать
Додано: П'ят листопада 29, 2013 5:56 pm
Анат
Зверніть увагу на Завальний ключ. Призначений для завалювання (загинання) крайки нової кришки.
Мова тільки про закривання.