Відмінна ідея! Спитав, ніби автори не проти, якщо вийде — буде супер.Re. писав:Якщо LanguageTool буде брати участь у цьогорічному Google Summer of Code, можна запропонувати долучення української як завдання. Винагорода — 5000 доларів студенту + 500 ментору доволі приваблива.
Андрію, ви цілком підходите на роль ментора. Спитайте в розробників LT, що вони планують цього року. Якщо проект додадуть, то можна пошукати студентів. Як гадаєте?
LanguageTool
Модератор: Анатолій
Re: LanguageTool
на жаль, цього року LT пролетів повз GSOCAndriy писав:Відмінна ідея! Спитав, ніби автори не проти, якщо вийде — буде супер.Re. писав:Якщо LanguageTool буде брати участь у цьогорічному Google Summer of Code, можна запропонувати долучення української як завдання. Винагорода — 5000 доларів студенту + 500 ментору доволі приваблива.
Андрію, ви цілком підходите на роль ментора. Спитайте в розробників LT, що вони планують цього року. Якщо проект додадуть, то можна пошукати студентів. Як гадаєте?
Прикро, причина невідома?Andriy писав:на жаль, цього року LT пролетів повз GSOC
причина, думаю, не є загадкою — конкуренція відкритих проектів на GSOC кожного року зростає, і в очах тих, хто відбирав LT має менше привабливості ніж іншіRe. писав:Прикро, причина невідома?Andriy писав:на жаль, цього року LT пролетів повз GSOC
-
В мене у налаштуваннях додатку LanguageTool для Firefox відсутня можливість встановити українську рідною мовою (див. долучення), проте додаток працює коректно і перевіряє українську у текстових полях. Чи це має так бути?
- Вкладення
-
- Знімок з 2020-07-31 11-27-15.png (61.18 Кіб) Переглянуто 3169 разів
Якщо я не помиляюся, це мова для категорії правил «false friends». Це якщо ваша рідна - українська, а ви пишете (і перевіряєте) текст іншою мовою, тоді такі правила будуть виловлювати помилкове вживання українських слів (або їх кальок). В LT таких правил для рідної української немає.