Вітаю учасників цього форуму з Новим роком та Різдвом Христовим, що вже на порозі.
Радий був познайомитися з вами 2010 року і сподіваюся на плідну співпрацю в майбутньому.
Новый год
Модератор: Анатолій
Re: Новый год
Приєднуюсь Усім всіляких гараздів
І я приєднуюся! Тільки не забудьте наголос правильно поставити в гараздАх!Кувалда писав:Приєднуюсь Усім всіляких гараздів
Усього й багацько!
P.S. А чому відкрили окрему тему? Дівчата ще раніше написали вітання у "Різному".
Приєднуюсь, веселих свят!
P.S. переніс тему в різне з обговорення статей
P.S. переніс тему в різне з обговорення статей
Щиро вітаю усіх форумчан із Різдвом Христовим та початком відліку Нового року!
Бажаю всім відчуття справжнього дива від Христового народження, повноти бажань від прийдешнього року, нових сил щоднини, міцного здоров’я й бадьорості духу.
Нехай цей рік наповнить ваше життя добром, щастям й теплими та радісними усмішками!
Хай мир і злагода панують у кожній родині, доля щиро обдаровує земними благами, а друзі ніколи не розчаровують.
Від душі зичу, щоб світле свято Різдва Христового подарувало духовне очищення та запалило у серцях вогники нових надій!
Зоряних Вам свят-вечорів, урочистих колядок, Божого благословення на щедру долю!
Бажаю всім відчуття справжнього дива від Христового народження, повноти бажань від прийдешнього року, нових сил щоднини, міцного здоров’я й бадьорості духу.
Нехай цей рік наповнить ваше життя добром, щастям й теплими та радісними усмішками!
Хай мир і злагода панують у кожній родині, доля щиро обдаровує земними благами, а друзі ніколи не розчаровують.
Від душі зичу, щоб світле свято Різдва Христового подарувало духовне очищення та запалило у серцях вогники нових надій!
Зоряних Вам свят-вечорів, урочистих колядок, Божого благословення на щедру долю!