В цих немає, а в Жуйворонка "о’кей" уже є.Усезнайко писав:З таким же успіхом, можна зафіксувати слово окей, яке точно знають усі, але в словниках його нема.краєзнавець писав:Але в таких випадках. на мою думку, природним було б зафіксувати те, що вже вживається, якщо воно не суперечить мовним нормам.
Рекламщик
Re: Рекламщик
У Жайворонка тобто? Гаразд, але навіщо тоді апостроф?Анатолій писав:Усезнайко писав:В цих немає, а в Жуйворонка "о’кей" уже є.
Ніхто не знає стільки, скільки не знаю я.
А в словах О’Генрі чи Д’Артаньян навіщо апостроф?Усезнайко писав:У Жайворонка тобто? Гаразд, але навіщо тоді апостроф?Анатолій писав:Усезнайко писав:В цих немає, а в Жуйворонка "о’кей" уже є.
Хочете написати, що в слові окей літера о означає ірландську частку? Менше з тим, ми вже достатньо відійшли від теми.Анатолій писав:А в словах О’Генрі чи Д’Артаньян навіщо апостроф?
Ніхто не знає стільки, скільки не знаю я.
Жодним чином це не частка "О". Чому пишуть з апострофом у словнику — не знаю. Але ми справді пішли в офтоп.Усезнайко писав:Хочете написати, що в слові окей літера о означає ірландську частку? Менше з тим, ми вже достатньо відійшли від теми.Анатолій писав:А в словах О’Генрі чи Д’Артаньян навіщо апостроф?
"Рекламісти" вживають значно частіше. Інколи "рекламник" і "рекламіст" -- синоніми, але, здається, вимальовується диференціація значень: рекламник - людина, яка працює в рекламному бізнесі (не обов'язково виготовляє власноруч рекламу) - це відповідник до англ. advertisement man. Рекламіст - це, власне, той, хто виготовляє рекламу. Визнаю, що інколи ця відмінність затерта - звичне мовне явище. З іншого боку, якщо треба окреслити весь рекламний люд (включаючи дизайнерів, менеджерів, робітників, які клеять рекламу тощо), перевагу слід віддати "рекламникам", НМД.
Востаннє редагувалось Вів листопада 16, 2010 10:51 pm користувачем лекс, всього редагувалось 1 раз.
-
Думаю, лекс має рацію.
І не тільки в криївці.
І не тільки в криївці.

це — наклеювач реклями