Гадаю, недолік ще й у недостатній рекламі такої перекладацької ініціативи.
Не знаю, як всі інші натрапили на цей конкурс, а я абсолютно випадково. Думаю, можна знайти ще багато перекладачів, зацікавлених у спільному перекладі наукпопу. Тим паче, Кувалда має рацію: коли не будемо просувати науку (а разом і критичне мислення) в україномовний простір, то з бульварними романами у всіх головах не буде ніде жодних зрушень (для мене особливо гостра і болюча тема розвитку науки і освіти).
Так ось стосовно реклами: спільнота на Фейсбуку малопопулярна. Єдиний вихід у світ форумчанських перекладів через оголошення на основній сторінці.
Моя пропозиція: залучати нових перекладачів завдяки рекламі, наприклад, на перекладацьких кафедрах університетів (перше, про що подумала) через прості оголошення.
Було б добре, якби в нас була якась перекладацька спільнота в Україні. Можливо, я просто не знаю, що така існує - тоді просвітіть. Якщо ж ще нема - то цей форум міг би бути гарною платформою для такої спільноти. Згодом можна було б і всю інформацію про будь-які нові перекладацькі проекти поширювати через цю спільноту. Ще легко у таких випадках (з вже трохи відомою спільнотою перекладачів) організовувати по містах відкриті зустрічі, презентації, тренінги тощо. У перспективі для такої спільноти потрібен буде сайт

Фантазувати можна й можна...
За моєю логікою, наприклад, для нового Конкурсу - 4

все мало б початися з оголошень по перекладцьких кафедрах в університетах, по популярних спільнотах в соцмережах (не обов*язково суто для перекладачів, можна просто мистецьких: Територія твого розвитку (вк)),електронних журналах (JURAMAX). Одним словом - піар.
Я готова взятися за цей піар для початку, якщо ідею схвалять.
Що ж стосується коштів для перекладу, то, як на мене, можна пробувати Спільнокошт паралельно з іншими платформами. Але крім приватбанківського рахунку (що не викличе великої довіри у благодійників) я нічого придумати більше не можу. В моїй голові ідея про перекладацьку спільноті із її сайтом маніакально поєднується з ідею про відкритий рахунок такої спільноти

Це ще далеко, але все можливо.
Вибачте за так багато букв