То просвітіть темноту, напишіть, на яких поверхнях друкує цей пристрій - я з ним так близько, на жаль, не знайома.Наталя писав:Олю, я плотер бачу частіше, аніж сонце за вікном.
Плотер
Re: Плотер
Вікіпедія - це як мій записник. Я там можу писати, що заманеться.
А ще нагадує лист дяді Фьодора з Простоквашина...
А ще нагадує лист дяді Фьодора з Простоквашина...
Це я випередив Наталку. Для неї Вікі — но-но-но.lelka писав:А що поганого у Вікіпедії ? Хіба є мораторій на використання її матеріалів? Зрештою, подайте своє джерело - я тільки "за".
На різних.lelka писав:Наталя писав:на яких поверхнях...
Якщо ще для тебе вікі взірець - до скону не розмовлятиму.Анатолій писав:Це я випередив Наталку. Для неї Вікі — но-но-но.lelka писав:А що поганого у Вікіпедії ? Хіба є мораторій на використання її матеріалів? Зрештою, подайте своє джерело - я тільки "за".
Думаю, на ВІкі трудяться люди, не менш талановиті за нас. Не поважаємо їх = не поважаємо себе Зрештою, до всього ставмося критично
То на яких, хай йому всячина?!Наталя писав:На різних.
На всяких-різних.lelka писав: То на яких, хай йому всячина?!
теоретично плотер міг би креслити і на чомусь іншому, але зі всіх англомовних сайтів, що я знайшов, пишуть лише про папір
є ще різальні плотери, які вирізають з вінілу, але вони вже тоді не креслять
теоретично плотер міг би креслити на матерії, але такі майже всі просто друкують і його називають принтером
взявши до уваги, що це стара мало кому цікава технологія, я б надто вдавався в подробиці й написав щось на штиб «Спеціальний пристрій для креслення (векторної графіки) на папері»
є ще різальні плотери, які вирізають з вінілу, але вони вже тоді не креслять
теоретично плотер міг би креслити на матерії, але такі майже всі просто друкують і його називають принтером
взявши до уваги, що це стара мало кому цікава технологія, я б надто вдавався в подробиці й написав щось на штиб «Спеціальний пристрій для креслення (векторної графіки) на папері»
Власне, тлумачення Наталине в цілому добре. Мені тільки йшлося про те, щоб поверхні заміними на матеріали. Бо картон, самоклейна плівка - це не стільки поверхні, скільки матеріали. От і вся причина суперечки
ПС. Я б охоче змінила свою думку, якби Наталка навела вагомі аргументи, тобто відповіла на питання про поверхні, але самі бачите
ПС. Я б охоче змінила свою думку, якби Наталка навела вагомі аргументи, тобто відповіла на питання про поверхні, але самі бачите
Ніхто нічого змінювати не буде.
Тлумачення правильне.
Тлумачення правильне.