Дайош мовноправильний інтерфейс!
Модератор: Анатолій
Дайош мовноправильний інтерфейс!
Чекаємо конструктивних зауважень про невдалий переклад службових текстів.
Re: Дайош мовноправильний інтерфейс!
"Допомога" пише:
Чому я не можу увійти?
На це може бути декілька причин. Перш за все, переконайтесь, чи правильно ви вводите ваше ім'я користувача та пароль. Якщо це так, тоді вам необхідно зв'язатися з адміністратором для того, щоб переконатись, що вам не заборонено доступ до форуму.
Чому я не можу увійти?
На це може бути декілька причин. Перш за все, переконайтесь, чи правильно ви вводите ваше ім'я користувача та пароль. Якщо це так, тоді вам необхідно зв'язатися з адміністратором для того, щоб переконатись, що вам не заборонено доступ до форуму.
Помилково, неправильно, неточно, схибив - що завгодно крім "невірно"Також можливо, що адміністратор невірно сконфігурував форум, і необхідно повідомити його про це для виправлення помилки.
на жаль початковий автор не дуже реагує на такі мовні зауваги, тому зараз йде робота над виправленням локального перекладу...
але будь-які зауваги вітаються
але будь-які зауваги вітаються
всеосяжного?Оголошення про створення всеохопного, відкритого двомовного російсько-українського словника
До слова, сконфігурував це нормально? Налаштував — цілком підходить як гідний переклад цього англіцизму.Marchenko писав:"Допомога" пише:
Чому я не можу увійти?
На це може бути декілька причин. Перш за все, переконайтесь, чи правильно ви вводите ваше ім'я користувача та пароль. Якщо це так, тоді вам необхідно зв'язатися з адміністратором для того, щоб переконатись, що вам не заборонено доступ до форуму.Помилково, неправильно, неточно, схибив - що завгодно крім "невірно"Також можливо, що адміністратор невірно сконфігурував форум, і необхідно повідомити його про це для виправлення помилки.
Ніхто не знає стільки, скільки не знаю я.
вже виправлено, прохання звітувати про чинні негараздиУсезнайко писав:До слова, сконфігурував це нормально? Налаштував — цілком підходить як гідний переклад цього англіцизму.
перше коло виправлень перекладу інтерфейсу форуму, здається, завершено, тому прохання писати, якщо будуть вилізати якісь мовні негаразди
А можете його викласти?Andriy писав:перше коло виправлень перекладу інтерфейсу форуму, здається, завершено, тому прохання писати, якщо будуть вилізати якісь мовні негаразди
Ніхто не знає стільки, скільки не знаю я.
на вихідних, думаю, викладуУсезнайко писав:А можете його викласти?Andriy писав:перше коло виправлень перекладу інтерфейсу форуму, здається, завершено, тому прохання писати, якщо будуть вилізати якісь мовні негаразди
я хочу також зробити список виправлень і різницю від «офіційного/початкового» перекладу, так що потрібен деякий час
Помилково, неправильно, неточно, схибив - що завгодно крім "невірно"[/quote]До слова, сконфігурував це нормально? Налаштував — цілком підходить як гідний переклад цього англіцизму.[/quote]
хибно сформував
хибно сформував