Найопитмальніший
Модератор: Анатолій
Re: Про закінчення родового відмінка іменників III відміни
ага. так шкода
та в нас багато чого пишуть
Що означає набуло? я, наприклад, проти такого набуття . І навів Вам тлумачення з двох словників. Я не кажу, що це якийсь "злочин" чи "непрощенна помилка", але краще без "вільнотлумачень" і творення без потреби нових значень .
Чесно казавши, я не думав, що це викличе таку тривалу дискусію в розділі про -и . Подібні теми краще обговорювати в "мовних консультаціях" .
Що означає набуло? я, наприклад, проти такого набуття . І навів Вам тлумачення з двох словників. Я не кажу, що це якийсь "злочин" чи "непрощенна помилка", але краще без "вільнотлумачень" і творення без потреби нових значень .
Чесно казавши, я не думав, що це викличе таку тривалу дискусію в розділі про -и . Подібні теми краще обговорювати в "мовних консультаціях" .
а є ще якісь такі неступеньовні слова?
Що глибшими стають наші знання, то більшає безодня незвіданости навколо них.
Re: Найопитмальніший
перемістімося в "Мовні консультації"
Вас перемістили в «Мовні консультації» . АдмінКувалда писав:перемістімося в "Мовні консультації"
наприклад, максимальний (найбільший), або межовий, земляний тощо
до речі, надибав обговорення. Бачу, вельми "бентежна" тема
Загалом, шановний Ґалахо, таких слів багато. По-перше, не всі прикметники якісні, по-друге, є слова на кшталт завеликий, злючий тощо. Одним словом - валом
Загалом, шановний Ґалахо, таких слів багато. По-перше, не всі прикметники якісні, по-друге, є слова на кшталт завеликий, злючий тощо. Одним словом - валом
Кувалдо, припиняйте фантазувати. Бо п. Ґалаха візьми й повірить ще.