Модератор і форум
Модератор: Анатолій
Модератор і форум
Вітаю, громадо!
Я тут нещодавно зареєструвався і маю такі питання:
* Які завдання, обов'язки та відповідальність модератора?
* Умови виконання цих обов'язків?
* Загальноприйняті правила форуму?
* Розвиток, активність (відвідуваність), а головне безпека форуму?
Я тут нещодавно зареєструвався і маю такі питання:
* Які завдання, обов'язки та відповідальність модератора?
* Умови виконання цих обов'язків?
* Загальноприйняті правила форуму?
* Розвиток, активність (відвідуваність), а головне безпека форуму?
Re: Модератор і форум
Думаю, Денис напише, щоб він хотів від сайту: свої зауваги і пропозиції. А от де Ваші пропозиції, Наталю?
Наталю, так, я ще міркую над цим питанням... Але бачу, що тут відвідуваність учасників просто ЖАХЛИВА, що мене ДУЖЕ дивує. Цей форум - дуже важливий, бо подібних йому серед українських ресурсів я вже зустрічав (форум "Словненя"), але він теж вже як 5-6 років неактивний (там усього близько 15 (!) зареєстрованих учасників), активності там було 0 (! НУЛЬ !). А тому цю проблему потрібно радикально змінювати тут і я якраз обмірковую це питання. Можливо оголошення на якихось українських ресурсах (на кшталт Гуртом, Сумно?, Українська онлайн спільнота тощо) розмістити, що запрошуються перекладачі, мовники, лінгвісти та ті, хто має відношення до Перекладу як діяльності, до АКТИВНОЇ участі. Щоб на цьому форумі процвітало так як на російських аналогах Мильтитран та Город Переводчиков.
Востаннє редагувалось Вів березня 19, 2013 8:45 am користувачем denys, всього редагувалось 1 раз.
До речі, може було б непогано перейменувати ресурс. Маю декілька пропозицій: 1. Словесник; 2. Тлумач. Що скажете? Може у когось будуть свої ідеї???
Востаннє редагувалось П'ят вересня 13, 2013 10:23 pm користувачем denys, всього редагувалось 1 раз.
Мене на цьому ресурсі усе влаштовує: як адмінсклад, так і затишна дружна атмосфера.Кувалда писав:Думаю, Денис напише, щоб він хотів від сайту: свої зауваги і пропозиції. А от де Ваші пропозиції, Наталю?
Вважаєте, потрібна разюча реклама? )denys писав:Наталю, так, я ще міркую над цим питанням... Але бачу, що тут відвідуваність учасників просто ЖАХЛИВА, що мене ДУЖЕ дивує.
Ну, я вже покидав оголошення по деяким сайтам) Бачу, що поки один учасник долучився до нас Будемо чекати плоди, але крім армії користувачів треба, щоб тут було людно. А не так, що хтось щось на обговорення помістив, а на наступний день а то й пізніше хтось відповідає
-
Ще добре, що відповідають
Я на ФБ рекламувала, але важко оцінити, чи було це корисно.
Я на ФБ рекламувала, але важко оцінити, чи було це корисно.
Дивлячись, як часто Ви оголошення розміщували . Якщо щотижня, тоді може і був би результат, а так з цього користі може бути дуже мало . Але нічого... Прорвемось, головне не здаватися.