Будьласка допоможіть перекласти 1 речення
Модератор: Анатолій
Будьласка допоможіть перекласти 1 речення
Потрібно перекласти на украінську мову речення. Але перекласти якумога художньо і стисло.Будьласка допоможіть.
Це речення буде використане над малюнками. Я займаюсь стрітартом, і роблю малюнки людей у яких на мшсцш серця буде намальований птах який бьеться крилами, але у кожноі людини будуть різні птахи, у одного орел, у іншого горобець. Це ніби храбре і боязке серце.
ось що буде написано над малюнком.
какая птица бьет крыльями в твоей груди?
Алеж я хочу перекласти на украінську мову, допоможіть якщо можете я перекладав але в мене не виходить перекласти образно і художньо.
Це речення буде використане над малюнками. Я займаюсь стрітартом, і роблю малюнки людей у яких на мшсцш серця буде намальований птах який бьеться крилами, але у кожноі людини будуть різні птахи, у одного орел, у іншого горобець. Це ніби храбре і боязке серце.
ось що буде написано над малюнком.
какая птица бьет крыльями в твоей груди?
Алеж я хочу перекласти на украінську мову, допоможіть якщо можете я перекладав але в мене не виходить перекласти образно і художньо.
Re: Будьласка допоможіть перекласти 1 речення
"який птах б’є крилами у твоїх грудях". Але нема ритму
Потрібна допомога поета/поетки ![Підморгує ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Закочує очі :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Підморгує ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Що за птаха в твоїх грудях б’є крильми? (Що за птах у твоїх грудях б’є крильми?)Віктор писав: какая птица бьет крыльями в твоей груди?
Фраза про груди має стояти на останньому місці, бо саме про це питання. Я сказав би так: "Який птах б’є крильми у тебе в грудях?"
Якщо по-літературному, то може десь так:
Що за птаха крила здійма в грудях твоїх?
Що за птаха крила здійма в грудях твоїх?
Ніхто не знає стільки, скільки не знаю я.
Якого у своєму серці відчуваєш птаха?
Що за птах тріпоче в твоїх грудях?
Що за птах тріпоче в твоїх грудях?
Який то птах в твоїх тріпоче грудях?
Якого птаха крила твої здіймають груди?
Якого птаха крила твої здіймають груди?
Як на мене, поки що цей варіянт найвдаліший.Танка писав:Який то птах в твоїх тріпоче грудях?
Друзі щиро дякую Вам справа рушила з мертвоі точки.
коли будуть фотографіі з цими стрітартами обовязково надішлю ссилки. Щоб Ви подивились.
Дуже красивий і різнобарвний переклад, залишилось лише скомпонувати зображення + надпис, роздрукувати, і -бомбити- цей стрітарт на вулиці.
це найбільш наближено до візуального образу та ідеі
-Якого у своєму серці відчуваєш птаха?-
Дякую всім респект.
коли будуть фотографіі з цими стрітартами обовязково надішлю ссилки. Щоб Ви подивились.
Дуже красивий і різнобарвний переклад, залишилось лише скомпонувати зображення + надпис, роздрукувати, і -бомбити- цей стрітарт на вулиці.
це найбільш наближено до візуального образу та ідеі
-Якого у своєму серці відчуваєш птаха?-
Дякую всім респект.