Про учасників

В цей розділ попадає все, що не підпадає під тематику інших розділів

Модератор: Анатолій

Відповісти
Анатолій

Про учасників

Повідомлення Анатолій »

Хлопці, ви придивіться уважніше до деяких учасників, зокрема до JohnDawzzey. Парубок такі посилання дає, які не зовсім-то до мовних проблем стосуються... :D
Andriy
Адміністратор сайту

Re: Про учасників

Повідомлення Andriy »

спамери реєструються майже кожен другий день, коли встигаю - блокую
також на повідомленні має бути пімпа «поскаржитись»
також Вас зроблено модератором, так що якщо побачите рекламу - ріжте без жалю :)
вчора, щоб запобігти реєстрації ботів спробував додати питання до форми реєстрації питання «Прізвище головного редактора академічного словника» :), але до кінця щось не спрацювало, ще буду ворушити
Наталка

Повідомлення Наталка »

Andriy писав: щоб запобігти реєстрації ботів спробував додати питання до форми реєстрації питання «Прізвище головного редактора академічного словника» :), але до кінця щось не спрацювало, ще буду ворушити
Шановний пане Андрію! Щоб подивитися прізвище Кримського (і Єфремова) досить зайти на ваш-таки сайт і прочитати!
Я, чесно скажу, засумнівалась у своїх знаннях, :cry: і зазирнула для певності на сторінку з переліком словників :( .
Запитуйте, наприклад, скільки в українській мові звуків (на відміну від фонем) - на це питання в інеті правильну відповідь знайти складно. Або, як варіант, запитуйте щось із давньоукраїнської мови - розкидувачі реклами навряд чи підозрюють, що така мова була!
Наталка

Повідомлення Наталка »

Andriy писав:щоб запобігти реєстрації ботів спробував додати питання до форми реєстрації питання «Прізвище головного редактора академічного словника» :), але до кінця щось не спрацювало, ще буду ворушити
Згадала! А ще можна спитати не прізвище, а ім'я мовознавця! :)
Andriy
Адміністратор сайту

Повідомлення Andriy »

цікаві пропозиції, але насправді я думаю, ботів що розуміють українську мову дуже мало тож основний прошарок спамерів має відвалитися, але є технології коли людям платять щоб вони реєструвалися для ботів (так обходяться скажімо технології CAPTCHA тощо) то їм (якщо вони українську зрозуміли) і більш складні завдання будуть не проблема…
Відповісти

Повернутись до “Різне”